Bygglovsritningar

Erbjuder hjälp med bygglov •

Konstruktionsritningar

Konstruktionsritningar tar man fram för att i detalj kunna beskriva hur en byggnad skall uppföras. I ritningen finns alla byggnadens komponenter, dimensionerna på dessa och hur de skall monteras samman. Samtidigt tar man hänsyn till de nödvändiga beräkningarna för snölast och annan påverkan från yttre faktorer. Det är optimalt ifall en dialog mellan arkitekt och konstruktör inleds så tidigt som möjligt av anledningen att de då kan se till att de estetiska och funktionella kvaliteterna i konstruktionen efterlevs. Konstruktionsritningarna kan sedan användas som underlag till dina bygglovsritningar och bygglovsansökan.

Vi bistår dig med konstruktionsritningar för hus

När du har bestämt dig för att göra en tillbyggnad i någon form måste du ansöka om ett bygglov hos kommunens byggnadsnämnd. Kommunens handläggare prövar då om den planerade konstruktionen uppfyller alla krav som ställs inom ett område som är detaljplanerat, eller motsvarar de allmänna krav och regler som ställs på byggnader som uppförs utanför detaljplanerat område. I din bygglovsansökan måste du även bifoga en konstruktionsritning, oavsett om du tänker uppföra ett helt hus eller göra en till- eller ombyggnad på en redan befintlig fastighet.

Korrekta konstruktionsritningar sparar pengar och tid

Ett konstruktionsritningspaket för exempelvis en om- eller tillbyggnad omfattar i regel detalj-, plan- och snittritningar.

 • Antalet ritningar beror på hur komplext projektet är samt behov och kompetens hos byggmästaren
 • Graden av detaljer beror på byggentreprenörens behov och kompetens
 • En tidig dialog med arkitekten säkerställer att projektet blir som förväntat och inom uppsatt budgetram

Vi erbjuder billiga konstruktionsritningar

Kostnaden för konstruktionsritningar varierar beroende på byggets komplexitet och omfattning. Därför erbjuder vi ett förutsättningslöst samtal där vi tillsammans diskuterar igenom ditt tilltänkta projekt, och därefter gör vi en prisberäkning som vi skickar till dig. Du förbinder dig inte till någonting genom att ta emot offerten och den är helt transparent utan några dolda kostnader. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor gällande kostnad för bygglovsritningar, vår personal finns här för att hjälpa dig att göra processen så snabb och smärtfri som möjligt.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi står till din tjänst när du behöver experthjälp för att få bygglov.

  Adress:
  Hammarby Kaj 10 D
  120 32 Stockholm

  Telefon:
  08-509 10 444

  E-post:
  offert@bygglovsritningar.eu

  Orgnr:
  559127-9210

OM OSS

Vi står till din tjänst när du behöver experthjälp för att få bygglov.

Bygglovsritningar.eu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Svensk Bygglovstjänst AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Hammarby Kaj 10 D
120 32 Stockholm

08-509 10 444

offert@bygglovsritningar.eu

Orgnr:
559127-9210