Bygglovsritningar

Erbjuder hjälp med bygglov •

Om oss

Från en enkel affärsidé till en växande verksamhet

Vi som grundade Svensk Bygglovstjänst AB fick idén till verksamheten när vi studerade. Vi var nyfikna på att hitta en välfungerande affärsidé och att erbjuda hjälp med bygglov var bara en av många. När vi hade startat tjänsten märkte vi snabbt att det fanns en stor efterfrågan och ett behov av det vi kunde erbjuda, nämligen professionell hjälp med något som för många kan upplevas som oerhört krångligt och invecklat. Därför valde vi att fortsätta med företaget som i dag är mer anlitat än någonsin.

Vi har kompetens inom många områden

Det är självklart viktigt att alla som anlitar oss på Svensk Bygglovstjänst AB skall kunna vara säkra på att allting sker korrekt. Därför är vi glada över det faktum att vi är kunniga både inom byggteknik, arkitektur och kundbemötande. Vi vet att vår lyhördhet inför era önskemål och vår lösningsorientering är avgörande för att vi skall kunna erbjuda er det allra bästa.

Vi hjälper till med hundratals bygglov varje år

Tack vare vår digitala lösning för bygglov är det enkelt för alla som behöver hjälp att få det. Vi strävar hela tiden efter att utveckla vår plattform så att den skall bli mer användarvänlig för våra kunder att använda och tror på att utmana oss själva i allt vi gör.

Vårt mål är att få Sverige att växa och det gör vi genom att garantera beviljade bygglov!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi står till din tjänst när du behöver experthjälp för att få bygglov.

  Adress:
  Hammarby Kaj 10 D
  120 32 Stockholm

  Telefon:
  08-509 10 444

  E-post:
  offert@bygglovsritningar.eu

  Orgnr:
  559127-9210

OM OSS

Vi står till din tjänst när du behöver experthjälp för att få bygglov.

Bygglovsritningar.eu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Svensk Bygglovstjänst AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Hammarby Kaj 10 D
120 32 Stockholm

08-509 10 444

offert@bygglovsritningar.eu

Orgnr:
559127-9210